top of page

Mysite Group

Public·74 members

Duke Evan
Duke Evan

Комфорт і стиль на кожен день

Я зовсім випадково натрапила на LuForu, коли шукала щось універсальне і зручне для осені, бо мої старі футболки з довгими рукавами вже стали вузькими і втратили форму.

10 Views
th bes
th bes
7 hours ago

Мій досвід дуже схожий, бо я теж довго шукала лонгслів, який можна носити і на спорт, і на прогулянку, і навіть на більш святкові випадки. Раніше перепробувала купу різних брендів, але більшість або розтягувалася після кількох прань, або тканина була жорсткою, або крій не зовсім підходив. Коли спробувала жіночі лонгсліви від LuForu, відразу помітила різницю: тканина м’яка, тримає форму, крій продуманий і при цьому виглядає стильно. Мені подобається, що їх легко комбінувати з різним одягом і аксесуарами — завжди виглядаєш охайно, навіть коли просто йдеш по справах. Також вони справді зручні для активностей на свіжому повітрі чи спорту, бо нічого не обмежує рухів. Якщо комусь цікаво, я користуюся цим посиланням, щоб перевірити нові моделі: https://luforu.com/katalog/verh/longslivy/. Для мене це реально полегшило вибір одягу на кожен день і дало впевненість, що одяг буде зручний і практичний одночасно. З тих пір лонгсліви стали одними з моїх улюблених речей, бо їх можна носити як самостійно, так і під інші комплекти одягу, і завжди виглядаєш акуратно.

Members

• Angelika Wartina
    Angelika Wartina
  • alexis smith
    alexis smith
  • Ricky B Littles.
    Ricky B Littles.
  • Jonas Williams
    Jonas Williams
  • Nikk
    Nikk

Thanks for joining!

Join our mailing list for the latest news, show dates & more!

Follow us on:

• White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2023 by Summer of Love AZ. Proudly created with Wix.com

bottom of page